Inleiding                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u  een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als consument en mogelijke koper. Lees de Algemene Voorwaarden daarom goed door. Wij raden u verder aan deze voorwaarden op te slaan of af te drukken, zodat u ze nog kunt inzien later.

 

 

 

Algemene voorwaarden van waxmeltsenzo

INHOUDSOPGAVE

Artikel 1 - Defenities
Artikel 2 - Identiteit
Artikel 3 - Totstandkoming overeenkomst
Artikel 4 - Uitvoering overeenkomst
Artikel 5 - Verzending
Artikel 6 - Persoonsgegevens
Artikel 7 - Herroeping
Artikel 8 - Garantie
Artikel 9 - Klachtenprocedure
Artikel 10 - Prijs en informatie
Artikel 11 - Toepasselijkheid voorwaarden
Artikel 12 - Acties
Artikel 13 - Slotbepaling

Artikel 1- DEFENITIES
1- website, de website van waxmeltsenzo. www.waxmeltsenzo.nl en alle subdomeinen.
2- Klant/consument: een persoon die niet handelt in uitoefening van een beroep of bedrijf, die een overeenkomst aan gaat met zkkm en waxmeltsenzo.
3- Overeenkomst, iedere afspraak of overeenkomst gemaakt tussen Klant en zkkm en waxmeltsenzo


Artikel 2- IDENTITEIT van bedrijf
Waxmeltsenzo is gevestigd te Hazerswoude Rijndijk
Rijndijk 310A
2394CH `` dit is geen retour of afhaal adres``
Kvk nummer 62593439 en is onderdeel van zkkm.


Artikel 3 - TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST
1- De Overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door de Klant van het aanbod van waxmeltsenzo en het voldoen aan de daarbij door waxmeltsenzo gestelde voorwaarden.
2- Indien de Klant het aanbod via elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt waxmeltsenzo onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, heeft de Klant de mogelijkheid de Overeenkomst te ontbinden.
3- Indien blijkt dat bij de aanvaarding of op andere wijze aangaan van de Overeenkomst door Klant onjuiste gegevens zijn verstrekt, behoud waxmeltsenzo het recht om pas aan haar verplichting te voldoen nadat de juiste gegevens zijn ontvangen. of de overeenkomst te ontbinden.


Artikel 4 - UITVOERING OVEREENKOMST
1- Zodra een bestelling door waxmeltsenzo is ontvangen, maken wij het pakketje zsm klaar voor verzending.
2- Er wordt een verzendsticker aangemaakt en u ontvangt een bericht met een track and trace code van onze koerier, het pakje wordt na het aanmaken van die sticker dezelfde dag nog verzonden.
3- De levertijd bedraagt in het beginsel 1 tot 3 werkdagen, mocht waxmeltsenzo de producten niet binnen de overeengekomen termijn kunnen leveren stelt zij de klant daarvan in kennis, de klant kan akkoord gaan met een latere leverdatum evt vervangend product of gedeeltelijk, de klant behoud ook het recht om de overeenkomst te ontbinden.
4- Klant dient de bestelling bij ontvangt te inspecteren, mochten er gebreken zijn, bij voorkeur per e mail of schriftelijk contact op te nemen met waxmeltsenzo. Zodra de producten afgeleverd zijn gaat het risico over op de koper.


Artikel 5 - VERZENDING
1- Waxmeltsenzo streeft ernaar om bestellingen die voor 15:00 uur binnenkomen nog voor 17:00 uur af te geven bij een pakket punt. Dit lukt niet altijd daarom houden we een aflevertijd aan van 3 werkdagen dat een pakje door waxmeltsenzo bij post.nl afgegeven wordt, mocht dit ons niet lukken dan neemt waxmeltsenzo contact met u op. De levertijden zijn inducatief en hieraan kan de consument geen rechten ontlenen, mochten wij niet aan deze termijn kunnen voldoen heeft de consument geen recht op schade vergoeding,
2- Wij maken voor onze pakjes gebruik van de diensten van Post.nl met de bijbehorende tarieven.
3- Brievenbus pakje 3,85 en Standaard pakketten voor 6,75 dit wordt automatisch verrekend
4- wij verpakken onze bestellingen zorgvuldig, het is raadzaam om na ontvangst uw pakket te controleren!

​Bestellingen boven de 40 euro worden gratis verzonden.Artikel 6 - PERSOONSGEGEVENS
Waxmeltsenzo verwerkt de persoonsgegevens van Klant conform de op de Website gepubliceerde privacy statement.


Artikel 7 - HERROEPING
1- U heeft als consument 14 dagen bedenk/retour tijd. Graag hebben wij voorafgaand mailcontact,
2- De klant dient zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking en het product alleen te gebruiken voor zover nodig is om de werking van het product te testen.
3- indien de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht komen ten hoogste de kosten van de retour zending voor zijn/haar rekening
4- Klant kan binnen 7 dagen waxmeltsenzo op de hoogte stellen van het feit dat u af ziet van de koop en het product. Het product zo spoedig mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst zal retourneren naar volgend adres

waxmeltsenzo afdeling Retour,

Rijndijk 316
2394CH
Hazerswoude rijndijk


Artikel 8 - GARANTIE
1- Waxmeltsenzo staat er voor garant dat de producten voldoen aan de overeenkomt, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien specifiek overeengekomen, staat de verkoper er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
2- Een door waxmeltsenzo, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de Klant op grond van de Overeenkomst al heeft en kan inroepen.
3- Indien het afgeleverde product niet aan de Overeenkomst voldoet, dan dient Klant binnen een redelijke termijn nadat hij het gebrek heeft ontdekt waxmeltsenzo daarvan in kennis te stellen.
4- Indien de verkoper de klacht gegrond acht, worden na overleg met Klant de relevante producten hersteld, vervangen of vergoed. De maximale vergoeding is gelijk aan de door Klant betaalde prijs over het product. Dit Artikel staat een beroep op eventuele schadevergoeding niet in de weg.


Artikel 9 - KLACHTENPROCEDURE
1-Indien Klant een klacht heeft over een product (conform Artikel aangaande garantie ) en/of over andere aspecten van de dienstverlening van waxmeltsenzo, dan kan hij bij waxmeltsenzo telefonisch, per e-mail of per post een klacht indienen. Zie de contactgegevens onder aan de Algemene Voorwaarden.
2- Waxmeltsenzo geeft Klant zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst van de klacht, een reactie op zijn klacht. Indien het nog niet mogelijk is een inhoudelijke of definitieve reactie te geven, dan zal Waxmeltsenzo binnen 7 dagen na de ontvangst van de klacht bevestigen en een indicatie geven van de termijn waarbinnen zij verwacht een inhoudelijke of definitieve reactie te geven op de klacht van Klant.
3- We zijn net als andere webshops verplicht mensen te wijzen op het ODR platform. Hier kunt u uw klacht als we er niet samen uit kunnen komen neerleggen, dit is een Europese geschillencommissie.
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


Artikel 10- PRIJS EN INFORMATIE
1- Alle op de website www.waxmeltsenzo .nl vermelde prijzen zijn inclusief btw, de eventuele verzendkosten zullen voor het sluiten van de overeenkomst vermeld worden tijdens het bestelproces en staan ook beschreven in de algemene voorwaarden
2- Wij importeren een aantal ingredienten zoals was en geurolie uit het buitenland. Wij hebben o.a te maken met importkosten, invoerrechten en hoge verzendkosten Maar ook met wisselingen in verschillende valuta`s. Wij proberen de prijs stabiel te houden en hebben een vaste prijs bepaald voor onze producten. Echter behouden wij het recht om prijswijzigingen aan te brengen mochten de kosten langdurig hoger uitkomen. Uiteraard zullen de wijzigingen kenbaar gemaakt worden indien dit gebeurd.
3- De inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld, waxmeltsenzo kan echter niet garanderen dat alle informatie en prijzen ten aller tijden juist zijn, programmeer en type fouten voorbehouden.


Artikel 11 - TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN
1-Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van waxmeltsenzo zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.
2- Indien Klant in zijn opdracht, bevestiging of mededeling inhoudende aanvaarding bepalingen of voorwaarden opneemt die afwijken van, of niet voorkomen in de Algemene Voorwaarden, zijn deze voor waxmeltsenzo slechts bindend, indien en voor zover deze door zkkm en waxmeltsenzo uitdrukkelijk schriftelijk zijn aanvaard.


Artikel 12 - ACTIES
1- Regelmatig houden een leuke actie op onze site of facebook pagina. Soms wordt er een prijs vergeven. Als er op oneerlijke manier deel is genomen aan een actie behouden wij het recht om deze prijs niet weg te geven. Hou het leuk voor iedereen en eerlijk!


Artikel 13 - SLOTBEPALING
1- Op de Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.
2- Voor zover door regels van dwingend recht niet anders wordt voorgeschreven, zullen alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van de Overeenkomst worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter in het arrondissement waar waxmeltsenzo gevestigd is.
3- Indien een bepaling in deze Algemene Voorwaarden nietig blijkt te zijn, tast dit niet de geldigheid van de gehele Algemene Voorwaarden aan. Partijen zullen in dat geval ter vervanging (een) nieuwe bepaling(en) vaststellen, waarmee zoveel als rechtens mogelijk is aan de bedoeling van de oorspronkelijke bepaling gestalte wordt gegeven
4- Onder “schriftelijk" wordt in deze Algemene Voorwaarden ook communicatie per e-mail en fax verstaan, mits de identiteit van de afzender en de integriteit van de e- mail voldoende vaststaat.


Heeft u vragen over verzendingen of onze voorwaarden aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het liefst door een e mail te sturen naar: waxmeltsenzo@gmail.com

Ik ben telefoonisch niet altijd te bereiken maar wilt u liever telefonisch contact kunt een bericht achterlaten op 0624210066 ook via whatsapp mogelijk dan reager ik uiteraard zodra ik het bericht gehoord of gelezen heb.

We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. In drukke periodes of vakantie periodes lukt dit uiteraard niet.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
 • Verzekerd pakket
  Verzekerd pakket

  Dit Artikel kunt u bestellen als u in plaats van een brievenbus pakket een postpakket wilt.

  Postpakketten worden zijn standaard verzekerd tot 50 euro.

  Grotere pakketten worden al als pakket verzonden en verrekend daar hoeft u…

  € 2,90
© 2014 - 2019 waxmeltsenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.